Samenwerking Laco Leudal

Met ingang van 1 juni gaat Fysiotherapie van den Schoor- de Maat samenwerken met Laco Leudal.

Door de onderlinge samenwerking kunnen klanten van Laco Leudal gebruik maken van de expertise van Fysiotherapie van den Schoor- de Maat met al onze specialisaties. Niet alleen op gebied van behandeling van blessures, maar ook op alle gebieden van klachten of beperkingen van het bewegingsapparaat bij jong en oud, leveren wij hoogwaardige zorg.
Daarnaast is dit een mooie gelegenheid voor onze patiënten, om na herstel of ter onderhoud gebruik te kunnen maken van de vele beweegvormen die Laco Leudal aanbiedt. Hieronder een opsomming van de verschillende mogelijkheden die aangeboden worden:

Sport- en bewegingsactiviteiten oplopen in intensiteit

1.    Aqua joggen:
Bij het aquajoggen in ons zwembad draag je een drijfband, zodat je kunt ‘lopen’ in het diepe gedeelte van het zwembad. Door het gevoel dat je lichter bent in het water, maakt het uitvoeren van bewegingen makkelijker. Als je gewrichtsklachten, blessures of bijvoorbeeld overgewicht hebt kun je op deze manier heel goed werken aan het verbeteren van uithoudingsvermogen en spierkracht.
 

2.    Aquafit:Deze les wordt in het ondiepe gedeelte van het bad, waar je kunt staan, gegeven. Lekker sporten op het ritme van de muziek; oefeningen voor het hele lichaam, met of zonder materialen.
 

3.    Bosu:Kracht, conditie, coördinatie en evenwicht staan centraal. Sporten met een halve bal met lucht er in, je zult versteld staan wat er mogelijk is met een bosubal. 
 

4.    Club Yoga:
Een combinatie van Tai Chi, Pilates en Yoga oefeningen. Deze worden uitgevoerd op muziek. De actieve training is samengesteld uit spierversterkende oefeningen, tevens worden balans en lenigheid verbeterd.
 

5.    Spinning:Verbeter je conditie! Stap op een fiets waarbij je de weerstand zelf zwaarder en lichter kunt maken. Lekker fietsen, laat je meeslepen in een bergrit of bevind je in een heuse eindsprint. Onze spinning instructeur zorgt er voor dat je altijd tot het einde komt.
 

6.    Club Challenge: Een korte training met een hoge intensiteit, dit zorgt voor het ultieme ‘’WAUW!’’ gevoel. Met verschillende materialen werken we 2 maanden volgens een vast programma waardoor je vooruitgang duidelijk merkbaar is.  
 

7.    Club Power:  Een groepstraining waarbij gebruik wordt gemaakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten kan individueel worden aangepast. De oefeningen worden ondersteund door sportieve muziek. Spierconditie en spierversterking maar ook slanker en energieker worden zijn de resultaten.
 

8.    Bootcamp: Lekker je kracht en uithoudingsvermogen verbeteren in de buitenlucht. Je bepaalt je eigen niveau waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Rennen, springen, opdrukken, autobanden en boomstammen schouwen; elke les is anders dus laat je maar verrassen.
 

9. Jeugdfitness:   Voor kids van 12 tot 17 jaar. Onder begeleiding van een gediplomeerd fitnessinstructeur werken deze jeugdigen aan hun conditie, kracht, coördinatie en houding.


Voor meer informatie
Alwin Bultman
Manager
 
Laco Leudal B.V.
Sportcentrum Aoreven / Zwembad Haelen
Arevenlaan 3, 6093 GM Heythuysen
KvK: 13039838
 
Algemeen  :    +31 (0)475-494728
 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.laco.eu